Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

EXS

Наличност: В наличност Марка: EXS
Презервативите EXS Bubblegum имат сладък вкус и миризма на дъвка, която според нас повечето хора искат от презерватив, който може да се използва за орален секс. Гладък, презерватив от естествен латекс, в края на биберона има смазка от дъвка.разме..
0.50лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: EXS
Презервативите EXS Chocolate имат сладък вкус и миризма на шоколад, която според нас повечето хора искат от презерватив, който може да се използва за орален секс. Гладък, презерватив от естествен латекс, в края на биберона има смазка от дъвка.раз..
0.50лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: EXS
Презервативите EXS Cola имат сладък вкус и миризма на кола, която според нас повечето хора искат от презерватив, който може да се използва за орален секс. Гладък, презерватив от естествен латекс, в края на биберона има смазка от дъвка.размер:..
0.50лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: EXS
Презервативите EXS Strawberry Sundae имат сладък вкус и миризма на ягодова мелба, която според нас повечето хора искат от презерватив, който може да се използва за орален секс. Гладък, презерватив от естествен латекс, в края на биберона има смазка от..
0.50лв.
ПОРЪЧАЙ
Презервативи EXS Black Latex
Временно не е Налично
Наличност: Временно не е Налично Марка: EXS
Са висококачествени презервативи със специален дизайн в модерен черен цвят, и са предназначени за наистина специални поводи. Изработени от черен латекс. Осигуряват ефективна защита по време на полов акт и същевременно поддърж..
0.50лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)