Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

Delivery Information

Условия за доставка
 
- Безплатна доставка до офис на Еконт или адрес за Цялата страна при поръчки над 60 лв.
 
- До офис на Еконт или адрес за Цялата страна при поръчка под 60 лв. доставката е фиксирана - 5 лв.
 
        Време за Доставка: 1-2 Работни дни с изключение на малките села, които се доставят по график на ЕКОНТ
 
100% Дискретно
Доставката ви ще е в дискретна опаковка и никъде няма да бъде посочено конкретното съдържание на вашата пратка или името на сайта. За ваше улеснение съдържанието ще бъде упоменато, като аксесоари. Доставката се осъществява с куриер на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от вас адрес межу 09:00 и 13:00 часа за населени места с офис на куриера и до края на работния ден за всички останали населени места. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в празното поле за коментари може да посочите, че желаете пратката да се достави до офис на Еконт. Населените места, които се обслужват и дните, през които това се осъществява може да намерите на www.econt.com в раздел офиси и график.
Най-отдолу на страницата може да изтеглите файл с пълно описание на населените места и дните на обслужване. Ако не намирате вашето населено място там, моля свържете се с нас. Ще направим всичко възможно да намерим начин да ви изпратим желаните от вас продукти. Поръчки направени и потвърдени по телефона до 18:30 се подават на куриера същия работен ден. Направените след този час, се подават на следващия работен ден. Времето за доставка е 1 работен ден след подаване на пратката на куриера за населените места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС, а за други такива в зависимост от графика за посещения в тези населени места.
 
Плащане
Може да заплатите бързо и сигурно в брой при получаване на продуктите посредством наложен платеж. В повечето офиси на Еконт може да заплатите и с банкова карта, като името на сайта или продуктите няма да фигурират на банковото ви извлечение. Ако желаете може да заплатите предварително и по банков път - за повече информация, моля свържете се с нас.
 
Връщане
Ако желаете да върнете закупени от нашия сайт продукти, моля свържете се с нас по един от посочените в сайта начини. Връщането може да се осъществи до 14 работни дни след получаване на продуктите. За да върнете даден продукт е необходимо той да е със запазен търговски вид,  с ненарушена търговкска опаковка и неупотребяван под никаква форма имайки предвид хигиенни съображения. За да върнете продукта трябва да запазите документа за пощенския паричен превод предоставен ви от Еконт при доставката и заплащането на желаните от вас продукти. Разходите по доставката при връщане са за сметка на клиента освен в случаите на дефектен или грешно изпратен продукт.