Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

100% Дискретност

Постигаме 100% дискретност в доставките на Bunny.bg чрез следните мерки:

Недвусмислени опаковки: Продуктите се изпращат в кашони без каквито и да било надписи или индикации за съдържанието вътре. Така никой не може да види или разбере какво се намира в пакета.

Двойна защита: Дори когато продуктите се опаковат в найлонови торбички, те са в кашони, които предоставят допълнителна защита и предпазват от случайно "напипване" на съдържанието.

Дискретен опис: На външната страна на пратката се поставя обобщен опис като "Аксесоари", който не подава информация за истинското съдържание на поръчката.

Анонимност на доставчика: Служителите на Еконт и куриерите, които доставят поръчките, нямат информация относно произхода на пратката и съдържанието й. Те не знаят от кой сайт идва поръчката и не се интересуват от това, какво има в кашона.

Без преглед на пратката: Не използваме услугата "преглед на пратката", за да избегнем ненужни въпроси и нежелани разговори с доставчиците. В случай че клиентът иска преглед, може да го уточни предварително.

Дискретни потвърждения: За да запазим вашата дискретност, обичайно потвърждаваме поръчките по телефон в кратък разговор, който се провежда във време, удобно за вас. Алтернативно, можете да изпратите SMS с номера на поръчката за потвърждение.

Доставка чрез ЕконтоМат: Ако желаете да избегнете контакт с куриера напълно, можете да използвате автоматични пощенски станции (ЕконтоМат), където може да получите поръчката си 24/7, използвайки карта за плащане.

С всички тези мерки на Bunny.bg се гарантира, че вашата лична дискретност и удобство при пазаруване ще бъдат максимално спазени.