Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

ELIMUS

Елимус е иновативна българска компания, специализирана в производството на хранителни добавки, сред които е и известната марка "VIP". С надежден опит от 2011 г., Елимус работи усилено, за да подобри сексуалното здраве на мъжете и жените, използвайки само най-добрите и 100% натурални съставки и компоненти във всички свои продукти. В момента компанията функционира в рамките на България, но има амбициозни планове за разширяване на своето присъствие в чужбина. Екипът на Елимус е съставен от млади, но много опитни специалисти, които винаги са готови да предоставят индивидуално консултиране и помощ на своите клиенти. Високото качество и безопасност на всички продукти на Елимус гарантират дългосрочни резултати и доволни клиенти.


Наличност: В наличност Марка: Elimus
Възбуждащото орално желе VIP е природна хранителна добавка с епедиум, която подобрява еректилната функция, повишава либидото и помага при преждевременна еякулация. Природният продукт VIP е създаден от билки и е подходящ за всички възрасти. Във VIP са..
8.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)