"Аналният секс не е за мен", много хора ще се съгласят. Това е практика, която не вълнува всеки, изискваща повече доверие и релаксация. Много двойки може би никога не достигат това ниво по една или друга причина. Независимо от това, ако не сте заинтересовани от анален секс, това не означава, че не можете да се наслаждавате на анална стимулация. Може би никога няма да приемете член в дупето си, но това не ви пречи да изпитвате удоволствие от аналната стимулация. Аналните играчки са перфектен начин да се насладите на тези усещания, като в същото време подготвите себе си за евентуален анален секс или просто да мастурбирате безопасно на това деликатно място. Въпреки че аналните играчки са изобилни на пазара, тук ще разгледаме аналните разширители, или "бът плъгове", и как да изберете най-подходящите за вас.

Три са важните въпроса, които трябва да си зададете:

 

С какъв размер искам да започна?

Начинът, по който избирате размера на аналния разширител, може да ви направи по-комфортни при тази интимна практика. Ако сте новак, започнете с малък размер, като постепенно преминавате към по-големите размери с течение на времето.

Колко време искам да го нося?

Различните анални разширители са предназначени за различни периоди на носене. Ако търсите краткотрайно удоволствие по време на секс или мастурбация, можете да изберете тапи с по-широка основа. Ако планирате по-дълго носене, например цял ден, изберете разширител с удобна форма и подходяща основа.

Какво усещане търся?

  

Материалът и дизайнът на аналния разширител влияят на усещането по време на употреба. Металните и стъклените тапи предлагат гладко проникване, докато силиконовите тапи създават повече триене. Изборът зависи от вашите предпочитания и желания.

И не на последно място, използвайте лубрикант! Това ще гарантира по-голямо комфортно преживяване и безопасност по време на употреба. Също така, спазвайте основните принципи на безопасност, използвайки само играчки с широка основа и избягвайки предмети, които не са предназначени за анална стимулация!