Различните видове оргазми при жените – Bunny.bg Blog

Множество статии са написани относно различните видове оргазми при жените. Някои източници твърдят, че има 5 начина, по които дамите достигат до връха на удоволствието, докато други говорят за цели 11. Много жени и мъже се питат къде е истината на този въпрос.

Но той е далеч от прост. Женското тяло е уникално и разполага с възможността да постига различни нива на удоволствие. Според науката оргазмът при жените е цялостно насочен към удоволствие и не оказва влияние върху възможността за зачеване. Това го прави уникален инструмент за отпускане на тялото и постигане на върховни усещания.

Женският оргазъм е не само интензивен спазъм в тялото, но и красив танц, който дамата изпълнява след стимулиране на различни ерогенни зони по тялото. Макар мнозина да изразяват съмнения, че жената може да симулира оргазъм, истинското удоволствие може да се открие по няколко характерни признака.

Оргазмът на жената се изразява в конвулсии на тялото, набъбване на зърната, настръхване на кожата и, разбира се, във викове от страст. И за мъжете и за жените е важно да са запознати с различните видове оргазми при дамите и как да ги постигнат. Оргазмът е чудесен начин за освобождаване на напрежението и за създаване на емоционална връзка с партньора.

Клиторен оргазъм:
Това е предпочитаното удоволствие на много жени, което може да се постигне чрез стимулиране на клитора с различни методи. Усещанията от този оргазъм са много силни, което ги прави любими сред жените. Той може да бъде достигнат чрез стимулиране на клитора с пенис, език, пръсти или секс играчка.

Вагинален оргазъм:
Много жени съобщават, че трудно постигат вагинален оргазъм. За него са необходими по-големи усилия от страна на партньора, както и по-продължителна стимулация на долната третина на вагиналната стена. За постигане на този вид оргазъм често е необходимо солидно мъжко умение. Упражненията на Кегел могат да помогнат за по-бързото постигане на вагинален оргазъм. Господата могат също така да тренират издръжливостта си и да предоставят по-дълъг сексуален акт на техните партньорки.

Маточен оргазъм:
Малко дами знаят колко е разтърсващо усещането от достигане до маточен оргазъм. Стимулирането на шийката на матката може да донесе на жените много интензивни усещания и силна възбуда. Този вид оргазъм може да бъде постигнат след продължителна любовна игра, след което партньорът прониква дълбоко във вагината с плавни движения. За дамите без партньор използването на вибратор също е подходящо.

Множествен оргазъм:
Това е мечта не само за много дами, но и за много господа. Множественият оргазъм е труден за постигане, тъй като мъжете често не са готови за следващ акт веднага след първия, което може да изпусне възбудата, която дамата е изградила. Използването на секс играчки може да помогне за постигането на силен множествен оргазъм.

Оргазъм на G-точката:
Митовете около местоположението на G-точката са много. Според повечето специалисти, тя се намира по предната стена на вагината, на около 7 см от нейния вход, и предоставя силни приятни усещания. Възможно е да постигнете оргазъм на G-точката с движения, предизвикващи по-голямо триене в тази област на влагалището.

Сега, след като вече сте запознати с тайните на различните женски оргазми, би трябвало да се стремите максимално да предоставите разнообразие и сила на усещанията на жената до вас.