Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

BDSM Игра Domina Play

BDSM Игра Domina Play
BDSM Игра Domina Play
  • Наличност: На склад
  • Марка: Secret Play
  • Модел: 60-00-046
  • EAN: 8435097536002
Безплатна доставка
159.00лв.
Купи
Измивайте след ВСЯКА употреба! Уверете се, че е чист преди употреба. Дори ако сте сигурни, че ще го почистите правилно след употреба, може просто да искате да се уверите, че не е събрал мъх или други отпадъци, преди да го използвате. Едно бързо изплакване няма да навреди! Съхранявайте го на чисто място със стайна температура.
Варианти за Доставка
Безплатна Доставка до офис на Еконт или адрес за цялата страна при поръчка над 60 лв.
До офис на Еконт или адрес за цялата страна при поръчка под 60 лв.- 7 лв.
Време за доставка: 1-2 работни дни с изключение на малките села, които се доставят по график на Еконт
Доставката ви ще е в дискретна опаковка и никъде няма да бъде посочено съдържание на вашата пратка или името на сайта.
Създайте свят със сбъднати фантазии и страст с тази BDSM игра.
Играта "Domina Play" е изключително интригуваща и незабравима за всички, които се интересуват от BDSM. С това уникално изживяване, играчите ще може да се потопят в свят на фантазиите и страстта, докато изследват своите граници и граници на техния партньор.
Правилата на играта са прости, но изискват голяма отговорност и доверие между двамата играчи. Господарят има контрол върху играта и определя нарежданията и наказанията, а робът трябва да ги изпълнява с пълно подчинение. Важно е да се определи стоп дума, която да служи като гранична линия между приятната и безопасна игра и нещо, което може да унизи или нарани единия от играчите.
Картите са ключов елемент на играта и позволяват на двамата играчи да изберат своите роли в началото на играта. Различните елементи, като въжета, наустници, белезници, маски за очи и други, създават по-реалистична атмосфера и предоставят допълнителен елемент на контрол и подчинение.
Играта съдържа и пясъчен часовник, който служи за измерване на времето, което трябва да се отдели за всяка дейност. Това гарантира, че играта ще продължи за определено време и че няма да има излишни или неприятни сюрпризи.
Независимо от това дали сте начинаещ или опитен BDSM практикант, играта "Domina Play" е отличен начин да се разнообрази сексуалния живот и да изследвате своите фантазии. Внимавайте да не прекрачвате личните граници на партньора си и да се наслаждавате на безопасна и приятна игра.
 
Играта съдържа:
48 карти (24 за господаря и 24 за роба)
2 зара
въже
пухче за гъделичкане
наустник с топче
белезници
маска за очи
пясъчен часовник
бич.
  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Мнение за BDSM Игра Domina Play

Всичко мнения (1)
натиснете тук за да оставите мнение.

Безплатна доставка над 60 лв
Бърза и Дискретна доставка
Подаръци с всяка поръчка
24ч Пазаруване