Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

Пенис Помпи

Наличност: В наличност Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и производителността си с тази луксозна пенисна помпа и мастурбатор с измервател на налягането. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа със спусъка, който има ..
Безплатна доставка
89.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и ефективността си с тази тригерна пенисна помпа и мастурбатор. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа със спусъка, който има бързо освобождаващ клапан. Прозр..
55.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и ефективността си с тази вибрираща пенисна помпа и мастурбатор. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа със спусъка, който има бързо освобождаващ клапан. Насл..
Безплатна доставка
99.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: Dream Toys
Лесна за използване автоматична пенис помпа, която помага за подобряване на ерекцията и ефективността. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Помпата се управлява с 2 бутона. Помага за по-сил..
Безплатна доставка
130.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: Zero Tolerance
Напомпвайте дължината и обиколката си с това лесно за използване устройство, което увеличава притока на кръв към пениса. С мек силиконов пръстен при влизане, нежното засмукване започва вътре в издръжливата ABS пластмасова тръба с натискането на един ..
Безплатна доставка
99.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Наличност: В наличност Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и представянето си с тази помпа за пениса с пистолет и мастурбатор. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа с пистолетен спусък, който има бързо освобождаващ к..
Безплатна доставка
90.00лв.
ПОРЪЧАЙ
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Пенис помпите са популярни секс играчки, широко използвани за уголемяване на пениса, така и за еректилни проблеми, които не само носят видими ползи, но и доставят удоволствие на потребителя. Състои се от цилиндър, в който е поставен пениса. Има различни модели, но повечето помпи са изработени от пластмаса.

Необходими са няколко помпи за създаване на необходимия вакуум, който разширява кръвоносните съдове в областта, което прави пениса визуално по-голям, а ерекцията по-силна и дълготрайна. Понякога се купува единствено заради усещането за "смучене", което създава, което се възприема от много мъже като изключително приятно и удовлетворяващо.

Някои го сравняват с усещането от орален секс, което не е изненадващо, тъй като засмукването, комбинирано с лубрикация, ефективно стимулира главичката на пениса. Чрез регулиране на силата на засмукване според желанието и използване на различни техники по време на движение, вие наистина можете да симулирате орален секс с помпи за пенис.

Какво можете да направите с помпа за пенис?

Тази секс играчка може да се използва за различни цели, най-важните от които са:

Уголемяване на пениса - голяма част от мъжете, които се сдобиват с помпа, имат за цел да увеличат пениса си. Но наистина ли работи по този начин? Помпата за пениса наистина може да направи пениса ви по-дълъг и по-дебел. Неговото засмукващо действие разширява кръвоносните съдове, които се пълнят с повече кръв от обикновено. Този увеличен приток на кръв увеличава пениса и прави ерекцията по-силна и по-дълготрайна. Не само сексуалната ви увереност ще се повиши с по-голям пенис, но и вашият партньор ще бъде доволен от крайния резултат. За съжаление ефектът е временен, а за постоянен трябва да използвате помпата по-често. Но дори и тогава това не може да се гарантира със сигурност.
Разрешаване на еректилни проблеми – еректилните проблеми са най-честата причина мъжете да прибягват до поставяне на импланти в пениса си. В случаите, когато има лошо кръвообращение, диабет или напреднала възраст, това е приемливо решение. Въпреки това, стресът и други психологически проблеми също могат да бъдат причина за лоша ерекция. 14% от мъжете над 18 години страдат от импотентност. Независимо дали страдате от психологически или физически оплаквания, в повечето случаи помпата за пенис предлага добро решение на проблема. Имайте предвид, че не винаги е възможно да поддържате ерекция дълго време след използване на помпата. В този случай използвайте помпата в комбинация с пръстен за пенис. Чрез поставяне на пръстена в основата на пениса непосредствено преди използване на помпата, кръвта ще остане в пениса ви, което ви позволява да се насладите на по-силна и по-дълготрайна ерекция.
Мастурбация - пенисната помпа може да се използва и за мастурбация. По-долу са някои техники, които ще ви доведат до страхотна ерекция и/или интензивен оргазъм:
„Издояване“: тази техника се изпълнява чрез движение на цилиндъра нагоре и надолу по пениса.
„Изпомпване“: тук промяната на налягането в помпата е важна. Оставете го леко да спадне и след това го възстановете отново. Опитайте различни стойности на налягането, за да прецените коя има най-вълнуващ ефект върху вас.
„Разклащане“: ако сте използвали помпата за кратко време, ерекцията Ви може да отслабне. Разклатете цилиндъра с ръката или бедрата си, за да стимулирате нервните окончания в пениса.
„Затопляне“: за да направите притока на кръв в пениса още по-силен, увийте помпата с нещо топло, например електрическо одеяло.

Как да използвате помпа за пенис

За по-голям комфорт по ръба на помпата, където се намира гуменото уплътнение, нанесете малко смазка. След това поставете цилиндъра по дължината на пениса до основата му. Създайте вакуум с помощта на ръчната помпа и вижте как членът ви се уголемява. Не използвайте помпата повече от 20-30 минути, за да избегнете нежелани последствия.

Ако искате да запазите ерекцията си за по-дълго време след като приключите с изцеждането, препоръчваме да използвате пръстен за пенис. Поставете го в основата на пениса, където ще стегне и блокира притока на кръв в самия пенис, като по този начин ще удължи ерекцията ви.

Най-успешният вариант за мъже с еректилни проблеми е именно това - комбинацията от помпа за член и пръстен. Ако се притеснявате, че ерекцията ви ще намалее веднага след изваждането на пениса от помпата, най-добре е първо да поставите пръстена и едва след това да използвате помпата.

Подходяща ли е помпата за жени? да Жените също могат да използват помпа за пенис, като я поставят върху срамните си устни или клитора. Може да го изпробвате и върху зърната си по време на любовна игра. Изсмукващият ефект върху тази област се възприема от повечето жени като вълнуващ и стимулиращ.

Ако не искате да опитате помпа точно сега, по-добре вижте нашите специално проектирани вакуумни играчки за жени - вагинални или клиторални помпи и стимулатори за засмукване на зърната.

Каква е разликата между различните модели помпи за пенис

Ръчни и автоматични помпи за пенис - ръчните помпи имат топчета или Т-образни изпомпващи механизми, свързани към маркуч, които създават ниско налягане в цилиндъра при натиск. Тези модели са много лесни за използване, но създаването на вакуум зависи изцяло от вас. Автоматичните помпи са в по-висок ценови клас, но само с едно натискане на бутон създават необходимото налягане, без да изискват усилия или ръчно помпане от ваша страна.
Прозрачни помпи за пенис - повечето помпи са прозрачни и това е умишлено. Не само е интересно и вълнуващо да наблюдавате уголемяването на пениса си, но също така е полезно да наблюдавате как тялото ви реагира на вакуума. Благодарение на прозрачния материал можете да забележите появата на синини веднага след появата им, тъй като болката им може да се появи на по-късен етап. Някои помпи имат скала, която ви помага да прецените размера, достигнат от вашия пенис. Други модели имат вграден ръкав за пениса, който поддържа помпата по-чиста, но в същото време пречи на видимостта на пениса ви.
Помпи за пенис с вагинални ръкави - не всеки мъж намира гледката на помпа за пенис за вълнуваща. Това не е изненадващо, тъй като някои модели изглеждат неудобни и скучни. Ето защо на пазара ще намерите помпи с вагинални ръкави. Изработени от материал, който се усеща като истинска вагина с малко лубрикант, използването на тези помпи създава усещане като истински секс с жена. За съжаление, такива модели не са много чести. Можете да намерите разнообразие от реалистични ръкави (Fleshlight) в нашата секция за мастурбатори, но имайте предвид, че техният дизайн е направен за проникване и следователно нямат същия засмукващ ефект като помпите за пенис.
Помпи за пенис с манометър - манометърът се намира или на дръжката, или в горната част на цилиндъра. С негова помощ можете внимателно да наблюдавате налягането в цилиндъра. По този начин ще знаете точно колко вакуум ви е необходим за максимални резултати. За съжаление, тази допълнителна функция има цена и цената на такива помпи е по-висока в сравнение със стандартните.
Най-добрите помпи - несъмнено най-добрите помпи са Bathmate, защото могат да се използват и под вода. Това означава, че винаги ще бъдат чисти и в перфектно състояние. Материалите от които са изработени са здрави и качествени. Недостатъкът на този модел е, че е доста скъп, но ако наистина търсите максимални резултати за уголемяване на пениса, това е най-добрият избор.

На какво да обърнете внимание, преди да закупите помпа за пенис

Използването на пенисна помпа не трябва да е болезнено, а по-скоро да ви носи вълнуващи моменти на удоволствие. Използването на такива играчки обаче носи своите рискове. Ако използвате помпата повече от 20-30 минути, по пениса ви може да се появят рани или синини.

Те не винаги се виждат с просто око. Ето защо е важно веднага щом закупите първата си помпа, да прочетете нейните инструкции. По този начин, ако е необходимо, ще знаете как бързо да освободите налягането и да премахнете помпата от пениса си.

Защо да закупите пенис помпа от Bunny.bg

В Bunny.bg винаги сме се стремили да предлагаме на българския пазар възможно най-качествени продукти от доказани производители в световен мащаб. Вярваме, че всеки заслужава да си купи играчка, която да му служи вярно дълги години.

Ето защо създаваме специална селекция от нашите продукти, като ги подбираме така, че да бъдат интересни и интригуващи за нашите клиенти, като същевременно са изработени от висококачествени и издръжливи материали, които гарантират отлично съотношение цена-качество.

Не се колебайте да разгледате нашите по-скъпи артикули - мастурбатори Fleshlight или помпи за пенис Bathtime. Осъзнавайки риска за вашето здраве от използването на имитации, ние гарантираме, че при нас ще намерите само оригинални продукти на най-добри цени.

С всяка направена поръчка получавате подаръци и имате право при определени условия да се възползвате от отстъпка при следваща покупка. Възползвайте се от всичките ни предимства пред други онлайн секс магазини и направете първата си поръчка при нас!