Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Дискретна доставка и опаковка.  ✓ Безплатна доставка над 60 лв.  ✓ Получаване от физическият ни магазин.  ✓  Безплатни батерии. ✓ Огромно разнообразие от продукти! 

Пенис Помпи

Вибрираща Пенис Помпа с Манометър Fuck Me
Временно не е Налично
Наличност: Временно не е Налично Марка: STD
Перфектна помпа със значителна дължина. Снабдена с прозрачна тръба, за да се види възможно най-ясно напредъка. Помпата е оборудвана и с индикатор за налягане (манометър), който гарантира минимално усилие и по-безопасно и..
Безплатна доставка
100.00лв.
Временно не е Налично
Наличност: На склад Марка: Bathmate
Подобрете своя сексуален живот с помпата Hydro7. С новата хидравлична технология, тази помпа ви позволява да постигнете по-силни и устойчиви ерекции лесно и безопасно. С редовна употреба на Bathmate, можете да постигнете увеличение в дължина, обем и ..
Безплатна доставка
160.00лв.
Купи
Пенис помпа Luv Pump
Временно не е Налично
Наличност: Временно не е Налично Марка: Realov
Автоматична пенис помпа, с която можете да увеличите размера на вашия пенис не само на дължината, но и на ширина. Тихият, но мощен двигател създава много силен вакум вътре в камерата, който осигурява бърза ерекция, което ще ви помогне значително да п..
Безплатна доставка
90.00лв.
Наличност: На склад Марка: Luvkis
Тази мощна електрическа помпа за пенис от Luvkis предлага най-лесния и ефективен начин за увеличаване на размера на вашия член. Със своите три различни скорости на засмукване, тази пенис помпа е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали..
Безплатна доставка
142.00лв.
Купи
Наличност: На склад Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и производителността си с тази луксозна пенисна помпа и мастурбатор с измервател на налягането. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа със спусъка, който има ..
Безплатна доставка
89.00лв.
Купи
Наличност: На склад Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и ефективността си с тази тригерна пенисна помпа и мастурбатор. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа със спусъка, който има бързо освобождаващ клапан. Прозр..
55.00лв.
Купи
Наличност: На склад Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и ефективността си с тази вибрираща пенисна помпа и мастурбатор. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа със спусъка, който има бързо освобождаващ клапан. Насл..
Безплатна доставка
99.00лв.
Купи
Наличност: На склад Марка: Dream Toys
Лесна за използване автоматична пенис помпа, която помага за подобряване на ерекцията и ефективността. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Помпата се управлява с 2 бутона. Помага за по-сил..
Безплатна доставка
130.00лв.
Купи
Наличност: На склад Марка: Zero Tolerance
Напомпвайте дължината и обиколката си с това лесно за използване устройство, което увеличава притока на кръв към пениса. С мек силиконов пръстен при влизане, нежното засмукване започва вътре в издръжливата ABS пластмасова тръба с натискането на един ..
Безплатна доставка
99.00лв.
Купи
Наличност: На склад Марка: Dream Toys
Подобрете ерекцията и представянето си с тази помпа за пениса с пистолет и мастурбатор. Вакуумът също така помага за получаване и поддържане на ерекция в случай на еректилна дисфункция. Ръчна работа с пистолетен спусък, който има бързо освобождаващ к..
Безплатна доставка
90.00лв.
Купи
Пенис Помпа-Мастурбатор PDX Elite Suck-N-Pump
2-3 Дни
Наличност: 2-3 Дни Марка: Pipedream
PDX ELITE Suck-N-Pump Stroker разполага с топка за изпомпване в медицински стил, която функционира като помпа за ерекция в една позиция и като помпа за мастурбация във втора позиция – удвоява възможностите за производителност на обикновена помпа! С в..
Безплатна доставка
120.00лв.
2-3 Дни
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Пенис помпите са изключително полезен инструмент за мъжете, които желаят да подобрят размера на своя пенис. Сред тях, помпите от Bunny.bg са сред най-известните и качествени на пазара. Независимо дали искате да увеличите дължината, обиколката или и двете, тези помпи ще ви помогнат да постигнете желания резултат.
Как работят тези помпи? Те се състоят от цилиндър, в който се вмъква пениса, и помпа, която се използва за да се създаде вакуум. Този вакуум води до увеличаване на кръвообращението към пениса и съответно увеличава размера му. При редовна употреба, тази методика може да доведе до продължително увеличаване на дължината и обиколката на пениса.
Важно е да се отбележи, че помпите не са само за уголемяване на размера на пениса. Те могат да бъдат използвани и за подобряване на ерекцията. При употреба на помпа, кръвта се натрупва в пениса, която води до по-дълга и по-здрава ерекция.
Ако искате да изпитате удоволствието от увеличаване на размера на пениса, можете да разгледате различните видове пенис помпи, които Bunny.bg предлага. Със сигурност ще намерите най-подходящата за вас. Отличителните качества на тези помпи са високото качество на материалите, от които са изработени, както и тяхната ефективност при уголемяване на размера на пениса.
Не се колебайте да подарите на себе си и на партньора си удоволствието от допълнителен сантиметър - два. За да постигнете желания резултат, е важно да използвате помпата редовно и с внимание, следвайки инструкциите, предоставени от производителя.