Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

Flutschi

Flutschi - вашият надежден партньор за удоволствие! Тази линия от смазочни материали, произведена от известната немска марка Orion, се отличава с качество, безопасност и разнообразие. Изработени с внимание към детайлите и продължителни изследвания, лубрикантите на Flutschi са с безупречно качество. Те са безопасни за интимното здраве и не предизвикват алергични реакции, което ги прави подходящи за употреба от всички. Но това не е всичко, продуктите на Flutschi допринасят значително за по-добър и удовлетворен сексуален живот.

Линията включва разнообразие от продукти, създадени специално за анален, вагинален и орален секс. Независимо от предпочитанията ви, Flutschi има подходящия продукт за вас. Също така, има и възбуждащи лубриканти за жените и задържащи за мъжете, които могат да променят вашето сексуално изживяване. Изберете Flutschi и насладете се на оптимален комфорт и удоволствие във вашите интимни моменти.


Няма налични продукти.