Меню
Меню
🍪 Имаме бисквитки!
Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Научете повече в нашата Декларация за поверителност.

Регистрирайте се сега и вземете веднага Купон за 10% Отстъпка!

Регистрация

Bathmate

Bathmate е революционна помпа за пенис, която е разработена да даде на мъжете трайни резултати в подобряването на размера на пениса, силата на ерекцията и личната им увереност. Открита през 2004 г. от изобретателя John Oakes, Bathmate се превърна в най-продаваната марка помпи за пенис в света с над милион бройки продадени в целия свят.


Bathmate е създадена за да предложи на мъжете една алтернатива на други методи за подобряване на размера на пениса, като примерно операции или хапчета. С помощта на Bathmate, мъжете могат да постигнат трайни резултати без опасността от странични ефекти или рискове за здравето.


Bathmate използва хидротерапията за да увеличи размера на пениса и да подобри силата на ерекцията. Помпата използва водата, за да създаде налягане, което стимулира кръвообращението в областта на пениса. Когато се използва редовно, Bathmate може да доведе до увеличаване на размера на пениса и подобряване на сексуалните функции.


Bathmate е лесна и удобна за употреба. Просто пълнете помпата с топла вода и я запечатайте върху тялото си за кратки периоди от време. След няколко сесии, ще забележите значително подобрение в размера на пениса и качеството на ерекцията.


С Bathmate, мъжете могат да постигнат по-голямо удовлетворение от секса и да подобрят своята самочувствие в леглото. Това е единствената помпа за пенис, която можете да се доверите и която гарантира трайни резултати.


Пенис Помпа Bathmate HYDRO 7
Временно не е Налично
Наличност: Временно не е Налично Марка: Bathmate
Подобрете своя сексуален живот с помпата Hydro7. С новата хидравлична технология, тази помпа ви позволява да постигнете по-силни и устойчиви ерекции лесно и безопасно. С редовна употреба на Bathmate, можете да постигнете увеличение в дължина, обем и ..
Безплатна доставка
160.00лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)